972 099 060 · 629 33 17 95 · 678 765 685 info@axialgeologia.com

Visites guiades

Organitzem sortides de descoberta i interpretació del medi natural. Treballem per una proposta de turisme cultural, científic i sostenible.
El turisme geològic mou a moltes persones a voler descobrir l’entorn, a desplaçar-se i a viatjar amb la motivació no només de descobrir paisatges, sinó de voler-los entendre

Axial és empresa formada per tècnics i guies coneixedors del medi físic de Catalunya. Som guies acreditats pel Parc Natural de Cap de Creus i de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Fem visites guiades de descoberta de l’entorn, de tipus cultural adreçades a grups familiars o d’amics, visites temàtiques per a un públic més especialitzat, relacionades amb el patrimoni geològic i el paisatge.

Poden oferir visites a mida de les teves suggerències.

D’entrada et proposem que vinguis amb nosaltres a fer una visita guiada al Paratge de Tudela, al Parc Natural de Cap de Creus.

Visita guiada al Paratge de Tudela

Parc Natural de Cap de Creus

 

Localització: Cadaqués. Ctra. de Cadaqués al Far de Cap de Creus. Km. 6,5.

Recorregut: 3,5 km / 3 hores. Fàcil.

Continguts:

  • Descoberta d’un entorn geològic i paisatgístic privilegiat. Els impressionants valors naturals del Parc Natural de Cap de Creus
  • Recorregut per la història de la construcció i deconstrucció de la ciutat de vacances del Club Med.
  • Els paisatges, els colors i les formes que van inspirar a Salvador Dalí . La vida del pintor en relació a l’entorn geològic de Cap de Creus.
    Recurs didàctic per grups escolars: material didàctic adaptat a diferents grups d’edat

PREU DE LES VISITES

65€ (1 a 5 persones)
85€ (6 a 11 persones)
135€ (12 a 24 persones)
185€ (25 a 29 persones)
225€ (30 a 35 persones)